nl-NLen-USde-DE

ICONS: premium merk voor zachtfruit

Er zijn van die merken die geen enkele introductie meer behoeven. BMW, Rolex, Louis Vuitton: namen die staan voor exclusiviteit. Ook het groenten- en fruitschap heeft sinds kort zo'n premiummerk: ICONS. Het is geïntroduceerd om de producten van Fruit World met de beste smaak en kwaliteit herkenbaarder te maken.

Het zachtfruit van Fruit World wordt onder het ICONS-label geleverd: kersen, aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen, dus het totale pakket. Om voor die kwalificatie in aanmerking te komen, moet een product het beste van het beste bieden. Niet alleen in smaak, maar ook in kleur en vorm. Het ICONS-merk is vooral geschikt voor cateraars, de betere supermarkten en cash-and-carry’s. Voor Fruit World is de introductie van ICONS geen nieuwtje: het bedrijf richt zich al langer op het absolute topsegment en weet wat erbij komt kijken om aan de hoogste eisen te voldoen.

Stemmen op het product
Op elke ICONS-verpakking staat een QR-code die met de smartphone kan worden gescand. Zo wordt de interactie met de consument gestimuleerd. Via de code kan de consument zeer eenvoudig haar waardering over het product geven en vinden zij meer informatie.  Een uniek fenomeen in vers