nl-NLen-USde-DE

Kwaliteit volgens de richtlijnen

Kwaliteit is in elke branche belangrijk. Maar in de AGF-branche is kwaliteit doorslaggevend. Daarom liggen de normen bij Fruit World hoog. Alleen telers die produceren volgens alle actuele normen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid, worden toegelaten als leverancier van Fruit World. In diverse stadia van de keten van teler naar afnemer zijn controlemomenten ingebouwd om de betrouwbaarheid van de producten te kunnen garanderen.

Waar onze telers zich conformeren aan de eisen van kwaliteitssystemen als GlobalGAP, is Fruit World onder andere gecertificeerd voor IFS, SKAL en RIK. Om maximale zekerheid te hebben over de kwaliteitscontrole, laat Fruit World jaarlijks via een extern onderzoeksbureau de betrouwbaarheid van de eigen controleurs nog eens auditen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.


Certificaten


SKAL (PDF)


IFS Broker (PDF)


Om kwaliteit en voedselveiligheid te borgen werken de bedrijven binnen de Best Fresh samen met leveranciers die in het bezit zijn van een GFSI certificering (IFS, BRC, FSSC22000, GlobalG.A.P.).