nl-NLen-USde-DE

Fruit World Breda

Een passie voor zachtfruit. Liefde voor een bijzonder product. Het zijn de pijlers onder Fruit World. Het bedrijf is gevestigd in Breda. Vanuit deze vestiging fungeren we als tussenschakel voor enerzijds telers en telersverenigingen wereldwijd en anderzijds retailers. Want zachtfruit is een categorie die aandacht verdient!

Alle producten zijn leverbaar in verpakkingen met de merknaam van de klant, met een fancy private label of onder een van de eigen merken, zoals het premiummerk ICONS. Zo wordt zachtfruit al bij de oogst in de juiste verpakking ingepakt. En daarmee geeft u samen met Fruit World uw product meer waarde met een gezonde marge.

Lees meer over Fruit World Breda 

Passie voor zachtfruit

De wereld van Fruit World Breda bestaat uit zachtfruit. De belangrijkste categorie zijn de aardbeien. Fruit World beschikt over betrouwbare producenten die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Ook voor andere soorten zachtfruit kunnen we jaarrond continuïteit bieden: blauwe en rode bessen, frambozen en bramen.
> lees meer over de producten van Fruit World Breda 

Kwaliteit doorslaggevend

Kwaliteit is in elke branche belangrijk. Maar in de AGF-branche is kwaliteit doorslaggevend en zeker bij een kwetsbaar product als zachtfruit. Daarom liggen de normen bij Fruit World hoog. In diverse stadia van de keten van teler naar afnemer zijn controlemomenten ingebouwd om de betrouwbaarheid van de producten te kunnen garanderen.
> lees meer over kwaliteit bij Fruit World Breda

Flexibiliteit is standaard

Zachtfruit vindt z’n weg naar het schap in een grote variëteit aan verpakkingen. Wel zo efficiënt als een leverancier het zachtfruit ook meteen in de juiste verpakking levert. Die flexibiliteit is standaard bij Fruit World. De specialist in aardbeien, blauwe en rode bessen, frambozen en bramen gaat ver in klantspecifiek verpakken.
> lees meer over de verpakkingen van Fruit World Breda