nl-NLen-USde-DE

Fruit World

Fruit World is gespecialiseerd in het vermarkten en verhandelen van zachtfruit. Wij fungeren op internationaal niveau als tussenschakel voor telers of telersverenigingen en retailers. Dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat klanten jaarrond te voorzien van het gehele zachtfruit-assortiment.


Lees meer over Fruit World

Passie voor zachtfruit

De wereld van Fruit World bestaat uit zachtfruit. De belangrijkste categorie zijn de aardbeien. Fruit World beschikt over betrouwbare producenten die kunnen voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Ook voor andere soorten zachtfruit kunnen we jaarrond continuïteit bieden: blauwe en rode bessen, frambozen en bramen.
> lees meer over de producten van Fruit World 

Kwaliteit doorslaggevend

Kwaliteit is in elke branche belangrijk. Maar in de AGF-branche is kwaliteit doorslaggevend en zeker bij een kwetsbaar product als zachtfruit. Daarom liggen de normen bij Fruit World hoog. In diverse stadia van de keten van teler naar afnemer zijn controlemomenten ingebouwd om de betrouwbaarheid van de producten te kunnen garanderen.
> lees meer over kwaliteit bij Fruit World

Flexibiliteit is standaard

Zachtfruit vindt z’n weg naar het schap in een grote variëteit aan verpakkingen. Wel zo efficiënt als een leverancier het zachtfruit ook meteen in de juiste verpakking levert. Die flexibiliteit is standaard bij Fruit World. De specialist in aardbeien, blauwe en rode bessen, frambozen en bramen gaat ver in klantspecifiek verpakken.
> lees meer over de verpakkingen van Fruit World